Voor mijzelf

Het AutismeNetwerk ZHN & MH is een netwerk waarbij organisaties zijn aangesloten die betrokken zijn bij de zorg, ondersteuning en onderwijs voor mensen met autisme. Daarnaast staan wij in verbinding met allerlei mensen (zowel neurotypsich als autistisch) die zich als individu of binnen een organisatie, zich inzetten voor autisten.

Het AutismeNetwerk ZHN & MH richt zich in principe op ervaringsdeskundigen & hulpverleners die met autisten werken, maar het autismenetwerk kan ook voor de autist die geen ervaringsdeskundige is, het nodige betekenen. 

In de agenda op de website kan je ontdekken welke activiteiten plaats vinden in de regio Midden Holland, Haaglanden en Holland Rijnland. Bij ‘nieuws’ vind je de laatste nieuwtjes. Op de sociale kaart staat het aanbod van onze regio. En bij informatie vind je verschillende onderwerpen die relevant zijn.  Weet je nog niet zo lang dat je autistisch bent, dan is deze brochure handig> Een diagnose autisme… en dan?

Daarnaast plaatst de coordinator allerlei informatie op de website die voor alle autisten in Nederland relevant is. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeid, vakantie en wonen.

Mis je iets op de sociale kaart; is bovenstaande niet duidelijk voor je of heb je een andere vraag; mail of bel de coordinator.