Voor familie

Het AutismeNetwerk ZHN & MH is een netwerk waarbij organisaties zijn aangesloten die betrokken zijn bij de zorg, ondersteuning en onderwijs voor mensen met autisme. Daarnaast staan wij in verbinding met allerlei mensen (zowel neurotypsich als autistisch) die zich als individue of binnen een organisatie, zich inzetten voor autisten.

Het AutismeNetwerk ZHN & MH richt zich in principe op ervaringsdeskundigen & hulpverleners die met autisten werken, maar het AutismeNetwerk kan ook voor ouders/verzorgers en partners van autisten, het nodige betekenen.

In de agenda op de website kan je ontdekken welke activiteiten plaats vinden in de regio Midden Holland, Haaglanden en Holland Rijnland.

En met behulp van de sociale kaart kan je uitzoeken welke organisaties in de drie regio’s actief zijn. Op het gebied van arbeid en zorg, maar ook op tal van andere vlakken.

Daarnaast plaatst de coordinator allerlei informatie op de website die voor alle autisten maar ook voor ouders/verzorgers, partners in Nederland relevant is. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeid, wonen en mantelzorg. Weet je sinds kort dat je kind/partner/ouder et cetera autistisch is, dan is de brochure ‘Een diagnose autisme, en dan…….’  handig om door te lezen.