Voor familie

Het RIAN is een netwerk waarbij organisaties zijn aangesloten die betrokken zijn bij de zorg, ondersteuning en onderwijs voor mensen met autisme. Daarnaast staan wij in verbinding met allerlei mensen (zowel neurotypsich als autistisch) die zich als individue of binnen een organisatie, zich inzetten voor autisten.

Het RIAN richt zich in principe op ervaringsdeskundigen & hulpverleners die met autisten werken, maar het RIAN kan ook voor ouders/verzorgers en partners van autisten, het nodige betekenen.

In de agenda op de website kan je ontdekken welke activiteiten plaats vinden in de regio Midden Holland, Haaglanden en Holland Rijnland.

En met behulp van de sociale kaart kan je uitzoeken welke organisaties in de drie regio’s actief zijn. Op het gebied van arbeid en zorg, maar ook op tal van andere vlakken.

Daarnaast plaatst de coordinator allerlei informatie op de website die voor alle autisten maar ook voor ouders/verzorgers, partners in Nederland relevant is. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeid, wonen en mantelzorg.