Via mijn aanbod voor werkgevers help ik bedrijven om hun bedrijf gezond te houden. Mijn diensten kunnen ingezet worden om een goede balans tussen werk en privé, inspanning en ontspanning, te bieden. Ze worden dan ook veelal ingezet bij preventiebeleid, vitaliteitsbeleid of re-integratie trajecten. Ik help mijn coachklanten inzicht te krijgen in hun stressopbouw, waardoor ze meer rust ervaren en meer energie overhouden aan het einde van de dag. Door de ontspanningstechnieken die ik ze laat oefenen, ontdekken ze welke technieken bij hen passen en kunnen ze die vervolgens inzetten om spanning te voorkomen of sneller weer tot rust te komen.

Mijn aanbod is uitermate geschikt voor mensen die snel overprikkeld raken, zoals bij ASS/ADHD/NAH/HSP, maar in de huidige snelle wereld zijn veel meer mensen op zoek naar rust. Via mijn aanbod voor werkgevers help ik bedrijven om hun bedrijf gezond te houden. Mijn diensten kunnen ingezet worden om een goede balans tussen werk en privé, inspanning en ontspanning, te bieden. Ze worden dan ook veelal ingezet bij preventiebeleid, vitaliteitsbeleid of re-integratie trajecten.

Ik help mijn coachklanten inzicht te krijgen in hun stressopbouw, waardoor ze meer rust ervaren en meer energie overhouden aan het einde van de dag. Door de ontspanningstechnieken die ik ze laat oefenen, ontdekken ze welke technieken bij hen passen en kunnen ze die vervolgens inzetten om spanning te voorkomen of sneller weer tot rust te komen.

 

Mijn aanbod is uitermate geschikt voor mensen die snel overprikkeld raken, zoals bij ASS/ADHD/NAH/HSP, maar in de huidige snelle wereld zijn veel meer mensen op zoek naar rust.