Sociale kaart

De sociale kaart van ons netwerk is een kaart voor autisten, ouders/verzorgers en hulpverleners met in hoofdzaak het actuele hulpaanbod van de regio Midden-Holland, Holland Rijnland en de Haaglanden. Tevens vind je op de kaart organisaties die landelijk werken zoals de NVA en het CCE. Indien u informatie tegenkomt die niet klopt en/of er ontbreekt informatie, en/of u kunt iets niet vinden stuur een mail naar de coördinator.

Onderstaand vind je welke gemeenten onder welke locatie vallen

Haaglanden > Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg (Stompwijk, Leidschendam, Voorburg), Midden-Delfland (Den Hoorn, Maasland en Schipluiden), Pijnacker-Nootdorp (Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker) Rijswijk, Wassenaar, Westland (Wateringen, ’s Gravenzande, de Lier, Monster, Naaldwijk en Westland) en Zoetermeer.

Holland Rijnland > Alphen a/d Rijn (Alphen a/d Rijn, Boskoop, Rijnwoude), Hillegom, Kaag en Braassem (Alkemade, Jacobswoude), Katwijk (Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg), Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop (Ter Aar, Liemeer), Noordwijk (Noordwijk, Noordwijkerhout, de Zilk), Oegstgeest, Teylingen (Sassenheim, Voorhout en Warmond), Voorschoten en Zoeterwoude.

Midden-Holland > Bodegraven-Reeuwijk,  Gouda, Krimpenerwaard (Nederlek, Ouderkerk, Vlist, Bergambacht, Schoonhoven, Stolwijk, Ammerstol, Haastrecht, Berkenwoude, Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek en Gouderak), Waddinxveen, Zuidplas (Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle).

Filter op locatie

Locatie

Filter op leeftijdscategorie

Leeftijdscategorie

Filter op onderwerp

Ecoware

Stichting EcoWare stelt zich tot doel mensen succesvol deel te laten nemen aan het arbeidsproces en  producten en diensten te leveren aan doelgroepen die dat hard nodig hebben om mee te kunnen doen.

Stichting EcoWare biedt een werkomgeving en producten diensten waar en waarmee een aantal noodzakelijke basisvaardigheden eigen gemaakt worden om uiteindelijk succesvol deel te kunnen nemen aan het arbeidsproces. Ontwikkelen en verankeren van een positieve houding en gedrag zijn een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Om ons doel te bereiken bieden wij stage- en ervaringsplaatsen op het gebied van ICT en fietstechniek.

Stichting EcoWare biedt nuttige en leerzame werkplekken samen met gemeenten en het UWV.

Praktijk R&R
Haptotherapie (Ouder-kind / Bun-out / Autisme), fysiotherapie (SOLK) en Emdr.
KickASS Autismecoaching

Praktische coaching voor kinderen, jong volwassenen, brusjes en ouders.

GZ Psychologen IJburg

Deze site is bedoeld voor huisartsen en cliënten die psychologische hulp op IJburg zoeken. Deze zorg wordt doorgaans vergoed door zorgverzekeraars. De site presenteert de informatie over de verschillende vrijgevestigde praktijken van GZ-psychologen op IJburg, allemaal verzameld op deze site.

Diëtiek Psychiatrie Nederland

Bij vragen rondom de voeding of dieet van iemand met een psychiatrische aandoening kunt u contact opnemen met een gespecialiseerde diëtist psychiatrie.

Sportbedrijf Noordwijk

Het Sport- en Cultuurloket helpt inwoners van de gemeente Noordwijk op weg in de wereld van sport, bewegen en cultuur. Het Sport- en Cultuurloket biedt hulp, advies en begeleiding bij het vinden van passend aanbod. Deze hulp, advies en/of begeleiding zal gegeven worden door de Buurtsportcoaches en de Cultuurcoach van Sportbedrijf Noordwijk.

VV Noordwijk

Voor kinderen van 8 tot 18 jaar met Autisme Spectrum Stoornis biedt VV Noordwijk voetbaltrainingen.
Wanneer: elke woensdag van 18.15 tot 19.30 uur
Waar: op het complex van VV Noordwijk, Duinwetering 105

De Viersprong
Ziezo

Behandeling en cursussen voor het onderwijs en instellingen voor de kinderopvang en de geestelijke gezondheidszorg.
Ik geef cursus voor de RINO Amsterdam, NSPOH Zwolle/Utrecht, ISSOOH Castricum en vanuit mijn eigen praktijk Ziezo.