Sociale kaart

De sociale kaart van ons netwerk is een kaart voor autisten, ouders/verzorgers en hulpverleners met in hoofdzaak het actuele hulpaanbod van de regio Midden-Holland, Holland Rijnland en de Haaglanden. Tevens vind je op de kaart organisaties die landelijk werken zoals de NVA en het CCE. Indien u informatie tegenkomt die niet klopt en/of er ontbreekt informatie, en/of u kunt iets niet vinden stuur een mail naar de coördinator.

Onderstaand vind je welke gemeenten onder welke locatie vallen

Haaglanden > Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg (Stompwijk, Leidschendam, Voorburg), Midden-Delfland (Den Hoorn, Maasland en Schipluiden), Pijnacker-Nootdorp (Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker) Rijswijk, Wassenaar, Westland (Wateringen, ’s Gravenzande, de Lier, Monster, Naaldwijk en Westland) en Zoetermeer.

Holland Rijnland > Alphen a/d Rijn (Alphen a/d Rijn, Boskoop, Rijnwoude), Hillegom, Kaag en Braassem (Alkemade, Jacobswoude), Katwijk (Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg), Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop (Ter Aar, Liemeer), Noordwijk (Noordwijk, Noordwijkerhout, de Zilk), Oegstgeest, Teylingen (Sassenheim, Voorhout en Warmond), Voorschoten en Zoeterwoude.

Midden-Holland > Bodegraven-Reeuwijk,  Gouda, Krimpenerwaard (Nederlek, Ouderkerk, Vlist, Bergambacht, Schoonhoven, Stolwijk, Ammerstol, Haastrecht, Berkenwoude, Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek en Gouderak), Waddinxveen, Zuidplas (Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle).

Filter op locatie

Filter op leeftijdscategorie

Filter op onderwerp

https://teamwerkzorg.nl/
GGZ Delfland

GGZ Delfland biedt:

GGZ Delfland is lid van het netwerk en derhalve ook te vinden onder 'deelnemers'.

ASVZ

ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding. Dat doen we al vanaf 1969 en sinds die tijd is gebouwd aan het sterke, betrouwbare fundament van kennis en ervaring dat de organisatie nu heeft.

ASVZ is lid van het netwerk en derhalve ook te vinden onder 'deelnemers'.

‘s Heeren loo

's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Zeer uitgebreid aanbod!

's Heeren Loo is lid van ons netwerk en de organisatie is derhalve ook te vinden onder 'deelnemers'.

Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA)
De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) is een landelijke belangenorganisatie voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis. De vereniging functioneert in 10 regionaal werkende afdelingen, met elk een eigen regiobestuur. De NVA houdt zich bezig met belangenbehartiging, betrouwbare informatievoorziening en lotgenotencontact in de buurt.

De NVA is een van de partners van de Academische Werkplaats Autisme. Het belangrijkste doel van de Expertgroep Autisme en Vrouwen is het delen van (ervarings-)kennis over autisme bij vrouwen. De Expertgroep Autisme en Onderwijs strijdt mee voor autismevriendelijker onderwijs in Nederland.

Voorzet

Eén organisatie die re-integratie, jobcoaching,behandeling, ambulante woon- en onderwijs begeleiding en begeleiding tijdens vakantie en bij vrije tijd biedt aan mensen met een autisme spectrum stoornis. Multidisciplinair team met korte lijnen!

Voorzet  is lid van ons netwerk en de organisatie is derhalve ook te vinden onder 'deelnemers'.

Steunpunt Autisme

Onderwijsondersteuning bij autisme.

Het Steunpunt Autisme is in te zetten in de regio Noordelijk Zuid Holland voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, het middelbaarberoepsonderwijs (MBO). De regio omvat Leiden e.o., Den Haag e.o., Zoetermeer e.o., Delft e.o. en Westland e.o.

CCE

De organisatie voor professionals die dreigen vast te lopen en de kwaliteit van bestaan van de cliënt ernstig onder druk staat, zoeken professionals en CCE gezamenlijk naar nieuw perspectief.

Noot van de coördinator: Gerard Nijhof  heeft kennis en werkervaring met McDD en is te bereiken de CCE

CCE is onderdeel van het netwerk en derhalve ook te vinden onder 'deelnemers'.

Leo Kanner Onderwijsgroep

Wij zijn de Leo Kanner Onderwijsgroep. Vijf scholen voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs en een lesplaats bij Curium-LUMC. Wij zijn er trots op dat we mogen lesgeven aan leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Zo dragen we er aan bij dat iedere leerling met zijn of haar eigen talenten tot z’n recht komt. Het werken met hen is uitdagend en geeft ons leven extra kleur.

De de Leo Kanner Onderwijsgroep is lid van het netwerk en derhalve ook te vinden onder 'deelnemers'.