Nieuwe groepen! (start september / oktober)

Vrouwen ontmoetingsgroep bij MEE in Zoetermeer

Start woensdag 6 september. Deze groep zal jaarlijks terug komen en er zijn 6 bijeenkomsten (1 keer per maand op de woensdag, 2e helft van het jaar). Hier mogen alleen Dames met ASS uit Zoetermeer aan deelnemen. Voor info en aanmeding> i.lindner@meezhn.nl

Contactgroep Autizorg voor autisten 18-35 jaar Lisse 

Volgende bijeenkomst contactgroep op maandag 4 september!

Na 3 maanden zomerstop hebben we in september weer onze 1e bijeenkomst. Dit keer eenmalig in De Spreng in Oude Wetering. Vanaf oktober komen we bij elkaar in ’t Poelhuys in Lisse. Heb je autisme en ben je tussen de 18-35 jaar? Of ken je wellicht iemand voor wie dit interessant zou zijn? Stuur dit bericht dan gerust door. Wij komen elke maand (met uitzondering van de zomerstop) op maandag bij elkaar van 19.30-21.00 uur. Het doel is het hebben van sociaal (lotgenoten) contact in een veilige setting. We doen verschillende activiteiten zoals bijvoorbeeld poolen, interactie avonden, Mario Kart of gezamenlijk eten. Deelname is gratis. Wil je meer informatie, of een keer deelnemen? Stuur dan PB bericht, of mailtje naar n.bot@autizorg.nl.

 

Psycho-educatie groep ASS voor ouders bij Klimkoord ‘s-Gravenzande 
Op woensdag 27 september 2023 start er weer een psycho-educatie groep. Deze groep is bedoeld alle ouders/verzorgers van kinderen 4-12 jaar met een autismespectrumstoornis (ASS) die veelal net een diagnosetraject hebben doorlopen bij Klimkoord of een andere zorginstelling en een indicatie hebben gekregen via de gemeente.
Er zijn zes bijeenkomsten op woensdagochtend van 09.00 – 10.45 uur op een locatie in ‘s-Gravenzande. Voor meer informatie kunt u terecht bij de zorgcoördinator of contact opnemen via info@klimkoord.nl

 

NVA Gespreksgroep voor jongvolwassenen met (een vermoeden van) Den Haag 
Wij, Iris en Frans, hebben beiden autisme, starten 14 september 2023 een gespreksgroep voor jongvolwassenen (18-28 jaar), met (een vermoeden van) autisme.
De gespreksgroep wordt vanaf september 2023 tot juli 2024 maandelijks georganiseerd, in principe op de 2e donderdagavond van de maand, van 19:30 tot 21:30. Vanaf 19:15 uur is de inloop. De eerste avond is op donderdag 14 september. De locatie is Kompassie (Laan 20, Den Haag) en is goed bereikbaar met openbaar vervoer of fiets.De grootte van de groep is maximaal 8 personen.
Als je wilt deelnemen, of je hebt hier nog wat vragen over, stuur dan een mailtje naar nva.denhaag@autisme.nl. Dan nemen wij contact met je op.NVA Lotgenotengroep voor volwassenen met (een vermoeden van) Autisme Den Haag We gaan in september van start met een nieuwe lotgenotengroep voor volwassenen met (een vermoeden van) autisme. Er is nog plaats voor enkele deelnemers.
Als je wilt deelnemen, mail dan naar nva.denhaag@autisme.nl Wij nemen dan contact met je op.
De bijeenkomsten worden op de vrijdagavond gehouden van 19.30 tot ca 21.30 uur in het gebouw van Kompassie, Laan 20, Den Haag. De eerste bijeenkomst is op vrijdagavond 8 september en vanaf oktober elke 2e vrijdagavond van de maand. In principe doen we dat tot en met de maand juni 2024. De grootte van de groep is maximaal 8 personen.
De twee gespreksleiders zijn beiden zijn lid van het NVA-team van Den Haag en hebben zelf ook autisme.