Een nieuwe website

Een vernieuwde website! Dat is fijn, mede (en vooral) doordat er nu een zoekfunctie is. Maar voordat de site en in het bijzonder, “De sociale kaart” werkelijk van waarde kan zijn, moet er nog het nodige gebeuren. De informatie van de oude sociale kaart dient overgezet te worden en de kaart dient aangevuld te worden. Met als doel dat een ieder die op de één of andere wijze te maken heeft met autisme, zijn weg kan vinden in de regio waar het RIAN actief is.

Om die klus te klaren, heb ik vrijwilligers nodig die een halve of een hele dag data in wil voeren. Data die ik vooralsnog heb ingepland > vrijdag 8 oktober. Van 8.00-12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Woon je in de regio en ben je een halve of een hele dag beschikbaar, laat dit dan even weten per mail of telefoon dan plan ik je in. Het is op locatie (centrum Leiden) en voor koffie en broodjes wordt gezorgd. Reis- en parkeerkosten worden vergoed.  Het enige wat je mee moet nemen is je laptop en een goed humeur. Ik meen dat we hierdoor een grote stap kunnen zetten in de informatievoorziening. En een aardige bijkomstigheid is dat je weer de nodige contacten op kunt doen. Ik hoop een leuke mix mensen aan tafel te krijgen!

Met vriendelijke groet,

Wilma

Ps> ik vraag geen vaccinatiebewijs van je, maar als je ervoor hebt gekozen om je niet te laten vaccineren- dan verzoek ik je vanwege mijn persoonlijke omstandigheden om niet te komen