Gezocht creatieve autisten 12-28 jaar voor nieuw kledingmerk!

Ramona Lauw> fotograaf, student psychologie en sinds kort trotse eigenaar van LOLEA, heeft je hulp nodig!  LOLEA is een kledinglabel met ontwerpen van jongeren met autisme.

Ramona: Jongeren met autisme hebben een bijzonder creatief talent. Toch hebben ze vaak een afstand tot de arbeidsmarkt waardoor ze thuis komen te zitten of naar een dagbesteding gaan waar ze niet uitgedaagd worden. Met LOLEA wil ik deze jongeren een podium geven om hun creatieve talent aan de wereld te tonen. Ik ben daarom op zoek naar jongeren van 12 tot 28 jaar met autisme die bijzondere ontwerpen maken, in de vorm van tekeningen of computer graphics. Deze hoeven geen uitontwikkelde ideeën te zijn, een schets die ergens anders voor bedoeld was kan ik soms ook goed gebruiken.

Kan je mij hierbij helpen? Ik ben dus op zoek naar creatieve jongeren van 12 tot 28 jaar met autisme. Zij kunnen hun ontwerp mailen naar mail@lolea-label.nl en misschien komt hun ontwerp dan op de kleding van LOLEA te staan. Natuurlijk krijgen ze hier een marktconforme vergoeding voor.

Omdat LOLEA een nieuw kledingmerk is, begin ik klein met 5 ontwerpen. Inmiddels heb ik 1 ontwerp van Vince uitgewerkt en bedrukt op een prachtige blauwe trui. Hier kan je de trui zien www.lolea-label.nl en het stukje over Vince www.lolea-label.nl/ontwerpers/.